"Свята залізниця": вийшов новий мерч від Saint Javelin

Saint Javelin та Укрзалізниця випустили благодійний мерч "Свята залізниця". Він став продовженням лінії інших символів боротьби України — "Свята Джавеліна", "Святий Хаймарс" тощо.

Колаборація присвячена залізничникам, які роблять свій внесок в українську перемогу й не зупиняються перед російським агресором. У буквальному сенсі.

"Свята Залізниця" — це навмисна креативна гіперболізація, що підкреслює неоціненний внесок залізничників у перемогу України… Це справді неймовірно, що Росія не змогла зупинити українську залізницю ні на мить", розповідає засновник Saint Javelin Крістіан Борі.

Saint Javelin та Укрзалізниця випустили благодійну колекцію "Свята залізниця": де купити

До колекції увійшли лонгсліви із принтом Марії, яка тримає в руках склянку в традиційному для поїздів УЗ підстаканнику. Навколо неї рухається потяг "Укрзалізниці". Одяг, нашивки, піни та наліпки мерчу вже можливо придбати в "Залізній крамниці" на Центральному вокзалі Києва. Згодом їх можна буде замовити по всьому світу на сайті Saint Javelin.

"Свята залізниця": вийшов новий мерч від Saint Javelin

Усі отримані з продажу мерчу кошти передадуть фонду "Залізна родина", який допомагає постраждалим внаслідок війни залізничникам та їх сім’ям.

Нагадаємо, раніше благодійна ініціатива Saint Javelin анонсувала випуск фотокниги "Святі" про людей, що захищають Україну.