Суд наклав арешт на готельний комплекс Park Inn у центрі Києва: причина

У Києві, за клопотанням Генпрокуратури, накладено арешт на активи олігарха Вадима Новинського, зокрема на готельний комплекс Park Inn by Radisson в центрі Києва. Його підозрюють у зв’язках з рф.

Також, окрім елітного готельного комплексу, під арештом опинилися виробничі та складські приміщення групи компаній, морський торговий порт "Очаків" у Миколаївській області та торговельні центри. Загальна вартість арештованих об’єктів становить понад 10,5 млрд грн.

У Києві, за клопотанням Генпрокуратури, накладено арешт на активи олігарха Вадима Новинського, зокрема на готельний комплекс Park Inn by Radisson в центрі Києва. Його підозрюють у зв’язках з рф."У ході розслідування встановлено, що бізнесмен, після застосування до нього персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних санкцій, здійснив перереєстрацію належних йому підприємств на підконтрольних осіб. Це іноземці, які мають безпосередній зв’язок з державою-агресором", — повідомили представники Офісу Генерального Прокурора.

У Києві, за клопотанням Генпрокуратури, накладено арешт на активи олігарха Вадима Новинського, зокрема на готельний комплекс Park Inn by Radisson в центрі Києва. Його підозрюють у зв’язках з рф.Уся нерухомість належить різним юридичним особам, але кінцевим бенефіціарним власником є колишній народний депутат України Вадим Новинський.

Наразі тривають слідчі дії за фактом пособництва державі-агресору та фінансуванню тероризму.

Раніше ми писали, що київський касаційний суд остаточно підтвердив законність рішення Київради  від 2018 року про заборону будівництва ЖК Fresco Sofia на вулиці Олеся Гончара, 17-23. Забудовнику доручили демонтувати кілька поверхів.

У Києві на історичну будівлю пивзаводу Шульца наклали арешт: що каже забудовник