Карпати, їжа і покликання кухаря: про що нова книга від CREATIVE PUBLISHING

У видавництві Creative Publishing вийшла книга "Cooking on the Wild Сучасна гастрономія в глибинах Карпат". У ній зібрано унікальний фотоматеріал, який демонструє сучасні та складні страви-витвори високої кухні. 

Сучасна гастрономія в глибинах Карпат — про що нова книга від Сreative Publishing, де придбатиПридбати книгу та подивитися детальну інформацію з фото можна за посиланням.

Книга знайомить читачів з природою українських Карпат, розповідає про спільне приготування їжі, любов до традицій, покликання кухаря і дбайливе ставлення до довкілля. 

Сучасна гастрономія в глибинах Карпат — про що нова книга від Сreative Publishing, де придбатиОсновою книги стали фото, які зробив у 2021 році Дмитро Бахта під час четвертої зустрічі проєкту "ТОПОТ: Міст". Українські шеф-кухарі та представники гастрономічної спільноти з ОАЕ, Данії, Іспанії, США, Великої Британії мали знайти, зібрати у лісі або придбати у фермерів інгредієнти для приготування страв.

Сучасна гастрономія в глибинах Карпат — про що нова книга від Сreative Publishing, де придбати"Концепція всіх зустрічей «ТОПОТ» – насамперед про місце: гори, море, степ, ліс, а першочергове завдання – побачити різноманіття рослинного
і тваринного світу нашої країни. У своїх стравах шефи максимально використовували дикороси – їстівні плоди, горіхи та насіння рослин, трави,
гриби тощо, які ростуть в природному дикому середовищі", — підкреслив автор проєкту Ігор Мезенцев.

Сучасна гастрономія в глибинах Карпат — про що нова книга від Сreative Publishing, де придбатиЧитач побачить звичні продукти з нового боку. Виявляється, рослини, що ростуть на городах, у полях і лісах, можна використовувати, як приправи, а іноді
— робити головним інгредієнтом кулінарних творінь.

Сучасна гастрономія в глибинах Карпат — про що нова книга від Сreative Publishing, де придбатиУ проєкті взяли участь відомі українські шефи — Ігор Мезенцев, Андрій Мацюта, Максим Висоцький, Ілля Марчуков, Юрій Нікітюк, знана на весь світ фуд-авторка і блогерка Оля Геркулес та інші. Серед інозменців — Дієго Прадо, Інакі Болумбуру.

Сучасна гастрономія в глибинах Карпат — про що нова книга від Сreative Publishing, де придбатиРаніше видавництво випустило книгу про українську концептуальну фотографію.

Традиційні ремесла у сучасному виконанні – нова книга від Сreative Publishing