У видавництві Creative Publishing вийшла книга Conceptual photography про сучасну концептуальну фотографію в Україні

У видавництві Creative Publishing вийшла книга "Conceptual photography. Сучасні фотографічні експерименти з техніками та образами". Вона знайомить читачів з українською концептуальною фотографією від молодих мисткинь та митців.

Creative Publishing книга Conceptual photography. Сучасні фотографічні експерименти з техніками та образами

Авторами нового видання стали Люсія Бондар, видавчиня Creative Publishing та Сергій Мельниченко, фотограф, засновник школи концептуальної та артфотографії MYPH.

У видавництві Creative Publishing вийшла книга Conceptual photography Сучасні фотографічні експерименти з техніками та образами про сучасну концептуальну фотографію в УкраїніДо книги увійшли роботи молодих українських художниць та художників, які використовують у своїх роботах вільну фантазію та наявні технічні можливості — камери миттєвого друку, техніки cameraless photography, нестримні поєднання кольорів та цифрові й аналогові формати.

Creative Publishing книга Conceptual photography. Сучасні фотографічні експерименти з техніками та образамиУкраїнська концептуальна фотографія — нова книга від Сreative Publishing

У виданні представлені фотографії поряд із цитатами їхніх авторів – випускників школи MYPH та членів її спільноти. 

​​ ​У видавництві Creative Publishing вийшла книга "Conceptual photography" про сучасну концептуальну фотографію в Україні

Також книга містить статтю Романа Пятковки, представника Харківської школи фотографії, про універсальну творчу техніку колажу, спонтанність і непередбачуваність камер миттєвої дії та експерименти з альтернативними фотографічними методами. 

Creative Publishing книга Conceptual photography. Сучасні фотографічні експерименти з техніками та образамиCreative Publishing книга Conceptual photography. Сучасні фотографічні експерименти з техніками та образами

Придбати книгу та подивитися детальну інформацію з фото можна за посиланням.

Creative Publishing з 2020 року створює книги про сучасну креативну культуру України. У квітні 2024 року вийшла книга "Contemporary Ukrainian Crafts. Традиційні ремесла у сучасному виконанні" про сучасний розвиток народних художніх промислів в Україні.

Затишок, природа, книги: гід читацьким сезоном на ВДНГ