Київський ресторатор Міша Кацурін випустив гід про їжу Польщі. Третій випуск фуд-тревел-шоу присвячено традиційним польським стравам, які він скуштував у Кракові та Варшаві.
Ведучий перевірив, наскільки великим є традиційний польський стріт-фуд — півметрова запіканка. Чи гострий у Польщі кебаб та який на смак бутерброд з оселедцем.
Також Кацурін розповів, де поїсти у Варшаві за 5 євро, поласувати глазурованими пончиками, супом з качиної крові або усім відомим журеком. Загалом ресторатор дегустуватиме 20 блюд.
У цьому випуску знову не буде Птушкіна, проте з'явиться Надя Дорофєєва.
Нагадаємо, що Міша Кацурін випустив фуд-шоу про їжу Києва та Львова.
Це заклади, які відкрилися у лютому