Слухай нове: Макс Барських випустив пісню "Знайти себе"

Макс Барських випустив нову пісню, присвячену Києву, — "Знайти себе". Разом із синглом співак презентував кліп, кадри зі зйомок якого напередодні розлетілися інтернетом. Кияни постили у своїх соцмережах фото та відео, на яких видно, як Барських скаче на коні в центрі столиці.

Режисером кліпу виступив продюсер виконавця Алан Бадоєв. У кліпі також можна побачити кадри з особистого архіву співака, відзняті на побутову камеру ще до початку війни.

Цю відеороботу ми присвятили Києву — незламній фортеці, яка вже майже півтора року є нездійсненною ціллю загарбників. Попри ракетні обстріли, блекаути, повітряні тривоги та нескінченні погрози це місто пульсує, його серце нестримно сповнене жагою до життя. І саме це життя ми намагалися підкреслити

Варто зазначити, що на честь синглу "Знайти себе" названо й всеукраїнський тур Макса Барських, який розпочнеться 12 червня.

Я чітко розумію про що співаю, тому що переживаю на власному досвіді всі ці рядки, знаходячись в Україні чи за її межами в рамках благодійних концертів. Колись всі ці пісні стануть спогадами про те, що нас, українців, хвилювало під час війни: яким був наш дух, як ми втомлювались, як знаходили сили та віру жити далі

Нагадаємо, раніше Imagine Dragons випустили кліп на пісню Crushed, знятий в Україні. Музиканти показали наслідки війни на прикладі історії 14-річного Сашка.