Дивитись кліп Imagine Dragons на пісню Crushed

Американський гурт Imagine Dragons випустив кліп на пісню Crushed з кадрами, які зняли в Україні під час повномасштабного вторгнення.

У відео можна побачити хлопця, на ім'я Сашко, який втратив усе, що мав. Його сусіди загинули, але він та його родина вціліли, бо укривалася у бомбосховищі.

Хлопець ходить по рідному селу Новогригорівка у Миколаївської області, що було окуповано протягом 5 місяців та бачить руйнування, які росіяни завдали його домівці, школі, улюбленим місцям.

Цей кліп гурт зняв, щоб підтримати українців через платформу UNITED24.

"Історія Саші розбиває серце, і є тисячі інших, подібних до нього, які відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні його сім’я не має електрики та інших основних комунальних послуг. Ми сподіваємося, що люди підтримають ідею пожертвування через платформу UNITED24 й звернуть увагу на цю проблему", — наголосив фронтмен Imagine Dragons Ден Рейнолдс.

Раніше ми писали, що британський рок-гурт Bring Me The Horizon випустив кліп на свою нову пісню Lost. Режисером відеороботи виступив українець Євген Ножечкін (Jensen Noen), який вже майже десять років працює в США.

Заміна тризуба на Батьківщині-Матері коштуватиме 36 млн грн