У Києві до дня народження Артура Конан-Дойля скульптури малюків-засновників Києва перевдягли у Шерлока Холмса і доктора Ватсона

У Києві, 22 травня, до дня народження відомого письменника Артура Конан Дойля скульптури малюків-засновників Києва перевдягли у героїв найвідомішого детективу. Про це повідомив скульптор Володимир Журавель у Facebook.

Скульптури малюків-засновників Києва перевдягли у Шерлока Холмса і доктора ВатсонаМаленькі Кий, Щек, та Хорив, яких можна побачити на Поштовій площі, перетворилися на Шерлока Холмса, доктора Ватсона та інспектора Лестрейда. А їхня сестра Либідь стала міс Марпл.

Скульптури малюків-засновників Києва перевдягли у Шерлока Холмса і доктора Ватсона"Вони прибули до Києва, щоб зробити свій вклад для пришвидшення арешту, військового злочинця, міжнародного терориста "пу" і його зграї", — йдеться у дописі.

Скульптури малюків-засновників Києва перевдягли у Шерлока Холмса і доктора Ватсона22 травня 2023 року скульптури малюків-засновників Києва перевдягли у Шерлока Холмса і доктора ВатсонаЦим перформансом художник хоче подякувати народу та керівництву Великої Британії за підтримку українцям та України.

Зміна образу маленьких засновників столиці вже стала традицією. Раніше ми писали, що на Великдень маленькі скульптури перевдягали у янгола, військового, козака.

Ще два радянських пам'ятники у Києві втратили охоронний статус: які саме