Скульптури малюків-засновників Києва перевдягли на честь Великодня: фото

На Поштовій площі 16 квітня скульптури малюків-засновників Києва перевдягли на честь Великодня. Про це повідомив автор композиції, художник-скульптор Володимир Журавель у Facebook.

Скульптури малюків-засновників Києва перевдягли на честь Великодня 16 квітня 2023 рікМаленькі Кий, Щек, та Хорив перетворилися на янгола, військового та козака. А сестрицю Либідь вдягнули у традиційну вишиванку та віночок, а поряд поставили Великодній кошик.

Маленькі Кий, Щек, та Хорив перетворилися на янгола, військового та козака 16 квітня 2023 рікскульптури малюків-засновників Києва перевдягнули на Великдень 16 квітня 2023 рокуЦе вже не вперше ці скульптури прикрашають різним вбранням до свят.

Скульптури малюків-засновників Києва перевдягнули на Великдень, 16 квітня 2023 рокуНапередодні Різдва, 24 лютого 2022 року, малюки стали маленькими янголами.

Нагадаємо, що ця композиція з'явилася у Києві у 2017 році, вона має дві офіційні назви — пам'ятник "Малюки, що пускають кораблики" та "Малюки, засновники Києва".

Раніше ми писали, що на стіні корпусу КПІ встановили мініскульптуру "Цукровий бурячок". Це 39-та робота київського історичного проєкту "Шукай".

У столиці встановили мініскульптуру Привида Києва: де її знайти