У Києві та області з 9 по 11 травня очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки, розпалювати багаття небезпечно на відкритому просторі небезпечно.

У Києві та області з 9 по 11 травня очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки, розпалювати багаття на відкритому просторі небезпечно, застерігають синоптики з "Укргідрометцентру".

У Києві та області з 9 по 11 травня очікується надзвичайний рівень пожежної небезпекиНа цьому тижні через відсутність опадів можливе загоряння сухої трави та вибухонебезпечних предметів, що могли залишитись у лісах. 

Киян та мешканців області закликають не виїжджати у лісосмуги та зелені зони поза межами житлових масивів. Нагадаємо, що під час дії воєнного стану населенню забороняється відвідувати ліси у столиці, а також в’їжджати до них на власному авто чи інших транспортних засобах (велосипедах, мотоциклах тощо).

Раніше ми писали, що на території Святошинського лісництва піротехніки виявили залишки від використаних реактивних боєприпасів реактивної системи залпового вогню "Град". 

У Подільському районі катастрофічно обміліло озеро Синє: як його рятуватимуть