У Києві на території Святошинського лісництва знайшли залишки "Градів"

У Києві на території Святошинського лісництва піротехніки виявили залишки від використаних реактивних боєприпасів реактивної системи залпового вогню "Град". Таких "знахідок" було декілька.

У Києві на території Святошинського лісництва знайшли залишки "Градів"Спеціалісти "Київської служби порятунку" знайшли ці небезпечні предмети на території площею 0,5 га. Це свідчить про те, що гуляти лісами у Києві та області дуже небезпечно.

У Києві виявили залишки від використаних реактивних боєприпасів реактивної системи залпового вогню "Град"Загалом протягом тижня піротехніки провели обстеження територій в Оболонському та Святошинському районах Києва, зокрема в Межигірському та Святошинському лісництвах. Під час виїздів перевірили близько 2 га угідь.

Попри те, що на вулиці тепло і хочеться на природу, містян закликають відмовитися від відвідувань зелених зон поза межами житлових масивів. 

Нагадаємо, що у квітні Київська служба порятунку (КАРС) вже знаходила подібні боєприпаси в Оболонському районі міста, на околиці Пущі-Водиці.

Біличанському лісу повернули незаконно відібрані землі