Сергій Притула
Фото: facebook.com/serhiyprytula

Телеведучий та волонтер Сергій Притула на честь свого 41-го дня народження оголосив великий збір коштів на купівлю трьох ударних безпілотників "Байрактар" для Повітряних сил ЗСУ.

Загальна вартість трьох "Байрактарів" становить 500 мільйонів гривень або 15 мільйонів доларів. Частину грошей, два мільйони доларів, Фонд Сергія Притули вже зібрав зі своїх рахунків. Потрібну на безпілотники суму планують зібрати за тиждень.

"Мені не потрібні подарунки чи пафосні привітання. Все про що я мрію у свій ДН — це наша Перемога! І разом з командою фонду я намагаюсь робити все залежне для її наближення. Ми хочемо придбати для ЗСУ 3 «пташки» Байрактар, які будуть допомагати це робити!", — заявив Притула.

Щоб долучитися до збору, потрібно задонатити будь-яку суму на один із офіційних рахунків Фонду чи Сергія Притули. Всі вони вказані за посиланням.

Також до збору долучився відомий блогер Лачен, який вже не раз влаштовував збори коштів на допомогу військовим. Його рахунки можна знайти тут. Блогер також пообіцяв кожного дня звітувати про зібрані кошти.

Притула на аукціоні зібрав кошти на 50 безпілотників для ЗСУ