Прогноз погоди в Києві
Фото: unsplash.com

Наступний тиждень розпочнеться з похмурої вогкої погоди, за якою спочатку прийде потепління, а ближче до вихідних — похолодання. Про це свідчасть дані погодного порталу SINOPTIK та Укргідрометцентру.

Так, вдень у понеділок, 7 листопада, стовпчики термометрів у столиці піднімуться до +7 +8 градусів. Погода буде переважно похмурою та вогкою, але опадів не обіцяють. Вранці можливий туман.

Починаючи з вівторка температура почне підвищуватись, а з-за хмар вийде сонце. Так, протягом 8, 9 та 10 листопада денна температура триматиметься на рівні +12 +13 градусів. На небі буде мінлива хмарність, подекуди з яскравим сонцем. Опадів у ці дні в Києві не обіцяють.

А ось ближче до кінця тижня погода знову погіршиться. На п'ятницю, 11 листопада, синоптики прогнозують щільну хмарність та значні дощі у першій половині дня. Температура знизиться приблизно до +7 +9 градусів удень.

Приблизно такою ж буде погода і на вихідних, 12 та 13 листопада. Там теж обіцяють денну температуру на рівні +7 +9 градусів та сильну хмарність. У суботу вдень дощитиме, а ось на неділю опадів поки не обіцяють.

Нагадаємо, згідно з докповіддю Всесвітньої метеорологічної організації, останні вісім років на Землі стали найспекотнішими за всю історію спостережень. 

Погода у Києві на листопад 2022: яким буде останній місяць осені