Реванш Усик — Джошуа: сторони узгодили орієнтовну дату поєдинку
Фото: facebook.com/Alexanderusyk

Промоутер британського боксера Ентоні Джошуа назвав орієнтовну дату проведення реваншу з українцем Олександром Усиком. Про це представник Джошуа Едді Хірн розповів у інтерв'ю виданню Boxingscene.

За його словами, сторони поки визначилися з орієнтовною датою проведення поєдинку між Джошуа та Усиком. Реванш запланований на 23 липня. Що стосується місця проведення бою, то переговори щодо нього досі тривають. 

"23 липня — це дата, яка обговорюється. Вона зараз найбільш вірогідна. Ми перебуваємо на завершальній стадії переговорів з низкою локацій на Ближньому Сході та у Великобританії", — розповів Хірн.

За його словами, серед варіантів для місця проведення поєдинку були і США, але там бій навряд чи відбудеться. Більше інформації він пообіцяв озвучити після 7 травня. 

Як відомом, перший поєдинок між Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа відбувся у вересні 2021 року. Тоді український боксер здобув перемогу та завоював чемпіонські пояси у суперважкій вазі за версіями WBO, WBA та IBF. Утім його противник, Ентоні Джошуа, скористався правом на реванш. Тож українському боксерові довелося покинути Україну під час війни для підготовки до майбутнього поєдинку

Раніше ми повідомляли, що російські окупанти захопили будинок Олександра Усика у Ворзелі. Згодом дружина боксера, Катерина Усик, показала наслідки перебування російських військових на території їхнього дому. 

Спротив російській окупації, день 62