У ТРЦ Gulliver пройдуть безкоштовні лекції про здоров’я

ТРЦ Gulliver спільно з освітньою платформою Naukroom запускають серію лекцій про здоров’я.

У ТРЦ Gulliver пройдуть безкоштовні лекції про здоров’яНаразі заплановані три лекції про ментальне здоров’я, сон та імунітет, які пройдуть 28 січня, 11 і 18 лютого. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. 

Ми зібрали кращих вчених та лікарів країни, інсайти та лайфхаки і, звісно ж, подарунки для найактивніших. За три зустрічі ви дізнаєтеся, як справитися зі стресом та віднайти ресурсний стан. Дієві способи оптимізації сну попри нічні тривоги та науковий погляд на підтримку імунітету у зимовий час.

Лекція "Ресурсний стан vs стрес"

28 січня о 14:00 військовий психолог, психотерапевт та вчений Олексій Карачинський розповість про те, як повернутися в ресурсний стан, екологічно проживати стрес від війни та навчитися помічати сигнали власного тіла. За 60 хвилин ви визначите свій рівень ментального здоровʼя та дізнаєтеся про 5 лайфхаків, як розпізнати та впоратися з ПТСР (посттравматичний стресовий розлад). Детальніше за посиланням.

Лекція "Вся правда і міфи про сон"

11 лютого о 14:00 разом з  науковицею, біологинею, співавторкою книги про сон "Коли я нарешті висплюся?" – Ольгою Масловою ми дізнаємося, як спати під час війни, щоб почуватися більш-менш продуктивними. Ви дізнаєтесь, що робити при безсонні, чому лягати опівночі це нормально, як знайти власний ритм і не ламати себе. Детальніше про лекцію — за посиланням

Лекція "Найважливіше про імунітет"

18 лютого о 14:00 кандидатка біологічних наук Ольга Маслова розповість, чому жоден процес в організмі не відбувається без імунної системи в рамках лекції "Найважливіше про імунітет". Ми поговоримо про те, чому не треба підвищувати імунітет. На зустрічі ви не почуєте про "магічні та народні" способи покращення імунітету, а лише наукові погляди на оптимізацію роботи імунної системи. Деталі — за посиланням. 

Лекції відбудуться у просторі Лекторію на 4-му поверсі ТРЦ Gulliver за адресою: Спортивна площа, 1А. Забронювати місце можна тут.

Для того, щоб забронювати місце, необхідно обрати подію в календарі, заповнити форму реєстрації та натиснуть "Забронювати".

На території комплексу є укриття, а у разі відключення світла комплекс продовжує працювати від резервного живлення. 

Раніше ми писали, що ТРЦ Gulliver запрошує на мультимедійне шоу "Україна всесвіту".

На Хрещатику з'явиться новий торговельний комплекс: яким він буде