PS Plus на січень 2023

Компанія Sony оголосила безкоштовні ігри для підписників сервісу PlayStation Plus на січень 2023 року. Вони стануть доступними з 3 січня.

В перший місяць наступного року власники підписок PlayStation Plus Essential, Extra та Premium зможуть забрати такі ігри: Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 та Axiom Verge 2. Розповідаємо про них детальніше.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Події цієї гри зі всесвіту "Зоряних війн" розгортаються після фільму "Епізод III: Помста ситхів", в якому сенатор Палпатін видав наказ про знищення Ордену джедаїв. Головний герой — останній вцілілий падаван Кел Кестіс, що став останньою надією на виживання джедаїв. Щоб відродити Орден, Келу потрібно завершити своє навчання, опанувати Силу та опанувати світловиq меч. Проти молодого джедая буде ціла Імперія, а на шляху йому зустрінуться нові персонажі, істоти, союзники та вороги.

Fallout 76

Багатокористувацька гра, події якої розгортаються в альтернативному апокаліптичному світі Fallout, де людська цивілізація була практично знищена ядерною війною. Гравці беруть на себе роль мешканців одного зі сховищ, що вирушають блукати небезпечними просторами колишніх США. Вони будуть досліджувати величезний світ гри, боротися з рейдерами, супермутантами та іншими небезпечними супротивниками, знаходити рідкісні артефакти та зустрічати цікавих мешканців Пустки. У грі можна кооперуватися з іншими гравцям, або ж, навпаки, бути самому проти всіх.

Axiom Verge 2

Продовження двовимірного платформера Axiom Verge, в якому потрібно досліджувати інший всесвіт, подорожувати руїнами давньої розвиненої цивілізації, розгадувати її таємниці та опановувати нові технології. На шляху головної героїні, що розшукує свою зниклу дочку, будуть зустрічатися небезпечні монстри, потужні боси та приховані предмети.

Також підписники PlayStation Plus до 2 січня зможуть завантажити безкоштовні ігри за грудень цього року. До своєї бібліотеки можна додати Mass Effect Legendary Edition, Divine Knockout: Founder’s Edition та Biomutant.

А ось лінійку додаткових безкоштовних ігор для підписників PlayStation Plus Extra та Premium Game Catalog на січень 2023 оголосять трохи пізніше.

Це 11 головних ігрових релізів грудня