Ігри PS Plus на грудень 2022

Компанія Sony представила безкоштовні ігри для підписників сервісу PlayStation Plus на грудень. Вони стануть доступними з 6 грудня 2022 року до 2 січня 2023-го.

Традиційно, у наступному місяці члени PlayStation Plus Essential, Extra та Premium зможуть забрати собі три гри. Це — фантастична трилогія Mass Effect Legendary Edition, платформер-файтинг Divine Knockout: Founder’s Edition та постапокаліптичне РПГ Biomutant. Розповідаємо про них детальніше.

Mass Effect Legendary Edition

Перевидання вже легендарної фантастичної трилогії про рятівника галактики командира Шепарда з покращеною графікою та іншими оновленями. Збірка включає як базові одиночні кампанії Mass Effect, Mass Effect 2 і Mass Effect 3, так і понад 40 DLC: додаткову зброю, обладунки та набори. Усі три гри були перероблені та оптимізовані під 4K Ultra HD. Гравцям доведеться приймати непрості рішення, розв'язувати стародавні конфлікти між расами та, звісно ж, рятувати світ від загрози Женців.

Divine Knockout: Founder’s Edition

У цьому новому платформер-файтингу потрібно буде атакувати суперників, щоб зробити їх уразливими, а потім збивати їх з арени потужними ударами. Для гравців доступні десять персонажів — це боги, міфічні герої та інші легендарні особистості. Наприклад, можна пограти за Геркулеса, Тора або ж короля Артура. На кожній ігровій арені є своя унікальна механікою, яку потрібно освоїти, щоб перемогти суперників. Грати можна в аркадному режимі три на три з друзями або ж у дуелях один на один чи два на два.   

Biomutant

Пригодницька action-RPG у постапокаліптичному сетингу, де треба грати за мутанта, що постійно розвивається та змінює свій зовнішній вигляд. Саме йому потрібно бути зупинити чуму, що руйнує навколишній світ та врятувати Дерево Життя. Або ж герой обере інший шлях та, замість порятунку світу, занурить його ще глибше у темряву. Особливість гри — у тому, що зовнішність та здібності свого персонажа можна доволі суттєво змінювати протягом гри, що також впливає на геймплей.

Зазначимо, що також підписники PlayStation Plus до 5 грудня зможуть завантажити безгоштовні ігри за листопад. До своєї бібліотеки можна буде додати Nioh 2, Lego Harry Potter Collection та Heavenly Bodies.

А ось лінійку додаткових безкоштовних ігор для підписників PlayStation Plus Extra та Premium Game Catalog на грудень оголосять трохи пізніше.

Нагадаємо, компанія Apple оголосила переможців App Store Awards 2022 та обрала 16 найкращих програм, мобільних додатків та ігор цього року.

Це дев'ять головних ігрових релізів листопада