App Store Awards 2022

Компанія Apple оголосила переможців конкурсу App Store Awards 2022 та обрала 16 найкращих програм, мобільних додатків та ігор цього року.

У Apple кажуть, що цьогорічні переможці представляють різноманітну спільноту розробників з усього світу, чиї програми та ігри були обрані глобальною командою Apple App Store "за надання виняткового досвіду та глибокий культурний вплив".

Переможці App Store Awards 2022

Додатки:

Ігри

Культурний вплив

Також редактори Apple App Store вибрали п’ять переможців у категорії "Культурний вплив". Ці застосунки та ігри заохочують користувачів прислухатися до своїх емоцій, відвертіше спілкуватися з іншими або ж віддавати шану своїй спадщині та попереднім поколінням.

  • Застосунок How We Feel спонукає користувачів прислухатися до свого емоційного добробуту та виражати складні емоції словами, а також пропонує стратегії, як швидко впоратися з ними
  • Гра Dot’s Homes висвітлює системну несправедливість у житловій сфері та її вплив на громади людей з різним кольором шкіри за допомогою історії про подорожі в часі.
  • Віджет Locket Widget дозволяє користувачам надсилати живі фотографії прямо на головний екран смартфона своїх родичів та друзів, щоб підтримувати зв’язок між близькими людьми.
  • Додаток Waterllama від українських розробників нагадує про необхідність підтримувати водний баланс за допомогою творчих викликів, веселих нагадувань та приємних персонажів.
  • Гра Inua — A Story in Ice and Time пропонує користувачам містичну пригоду для дослідження історичних подій, у які вплетені елементи інуїтських традицій, фольклору та цікавих оповідей.
"Оптіма" створила додаток з вправами й мультиками для дошкільнят