Project Leonardo для PlayStation 5: Sony створила інклюзивний контролер
Фото: blog.playstation.com

Компанія Sony представила інклюзивний контролер Project Leonardo для PlayStation 5, щоб кожен гравець міг відчути радість гри.

Як кажуть розробники, гравцям з обмеженими можливостями гратиметься легше, комфортніше та довше.

Контролер Project Leonardo для PlayStation 5Про нову розробку оголосили на виставці CES.

Контролер працює в парі зі сторонніми аксесуарами ста інтегрується з консоллю PS5. Його комфортніше тримати у руці гравцям, які стикаються  з труднощами при утриманні контролера протягом тривалого часу.

Контролер Project Leonardo для PlayStation 5Project Leonardo включає набір змінних компонентів з різноманітними аналоговими ковпачками та кнопками різних форм і розмірів. Це дозволить гравцям знайти конфігурацію, яка підходить саме для їхньої сили, діапазону рухів і конкретних фізичних потреб.

Контролер Project Leonardo для PlayStation 5Project Leonardo можна розширити за допомогою чотирьох 3,5-мм портів AUX для підтримки різноманітних зовнішніх комутаторів і аксесуарів сторонніх розробників. Це дозволить користувачам інтегрувати спеціальні перемикачі, кнопки або аналогові ручки з контролером Project Leonardo. Зовнішні аксесуари можна підключати або від’єднувати.

Контролер Project Leonardo для PlayStation 5Наразі Project Leonardo зараз знаходиться в розробці. 

Раніше ми писали, що компанія Sony оголосила безкоштовні ігри для підписників сервісу PlayStation Plus на січень 2023 року. Вони стануть доступними з 3 січня.

Sony запустила українську версію PlayStation Store