Премія Jager Music Awards: відкрито подачу заявок для молодих українських музикантів

Українська премія Jager Music Awards 2024 оголосила про старт подачі заявок у спеціальній номінації Young Blood для молодих українських музикантів.

Про це повідомили на сайті премії. 

Зареєструвати свою кандидатуру сольні виконавці, музичні дуети та гурти альтернативної сцени можуть на офіційному сайті Jager Music Awards. Після модерації профайли номінантів Young Blood стануть доступні на сайті для відкритого голосування.

Згідно з правилами Jager Music Awards, у шорт-лист Young Blood потраплять 56 молодих представників альтернативної української сцени, які отримають грошові винагороди у розмірі 10 тисяч гривень.

Прийом заявок учасників з усіх куточків країни триватиме до 20 лютого.

Цього року у номінації Young Blood відбулись нововведення. У номінації буде одразу дев’ять переможців:

  • три People's Choice (за результатами голосування на сайті),
  • три Jury's Choice (за результатами голосування експертної ради премії),
  • три Brand Choice (якого оберуть представники Jägermeister).

Всі вони отримають грошові призи у розмірі 50 000 гривень, які зможуть витратити на розвиток своєї професійної музичної кар’єри або віддати на благодійність.

"Номінація Young Blood завжди займала особливе місце у премії Jager Music Awards, адже молоді виконавці — це майбутнє української музичної сцени та культури загалом. Яскраві, автентичні, самобутні — від року в рік дуже важко обирати між безліччю талантів, кожен з яких заслуговує на відзнаку. Вони справжні майстри своєї справи та свого жанру. Головна мета цьогорічної премії — підтримати інформаційно та фінансово молодих виконавців та показати, що незважаючи ні на що, ми продовжуємо творити новітню українську культуру", — каже бренд-менеджер Jägermeister Олександр Перера.

Загальна сума фонду Jager Music Award 2024 на підтримку української музичної індустрії складає 1 400 000 тисяч гривень.

Ми вже писали про те, що Jager Music Award  премія незалежної музики, яка підтримує розвиток альтернативної української сцени з 2018 року. 

Цього року професійне журі загалом визначає переможців у 8 категоріях: "Артист року", "Трек року", "Відео року", "Колаба року", "Явище року", "Лейбл року", "Майданчик року" та "Журналіст року". 

Це 7 найочікуваніших українських фільмів 2024 року