Понад 15 варіантів на позначення орієнтації та статі: нові функції Tinder

У Tinder додали нові функції через вподобання покоління Z. Зокрема, відтепер для користувачів первних країн доступний більший вибір типу стосунків, сексуальної орієнтації та статі, які можна обрати під час редагування чи створення профілю.

Так, наприклад, на позначення бажаних типів відносин у додатку можна обрати:

  • моногамію;
  • етичну немоногамію;
  • відкриті стосунки;
  • поліаморію;
  • відкритість до досліджень.

У Tinder додали нові функції через вподобання покоління Z
Нововведення наразі доступні для користувачів у США, Канаді, Великій Британії, Австралії, Бразилії, Нідерландах, Франції, Італії, Німеччині, Іспанії, Індонезії, Тайвані, Таїланді, Швеції та Мексиці.

Водночас обрати з понад 15 варіантів займенників на позначення сексуальної орієнтації й статі поки що можна тільки в Штатах.

За даними компанії, більше половини представників покоління Z віддають перевагу моногамним відносинам. Водночас близько 41% з них відкриті до експериментів. Шукають відкритих стосунків 36%, а надають перевагу ієрархічній поліаморії як найпопулярнішому типу немоногамних відносин 26% користувачів.

Як показують дослідження Tinder, найшвидше зростаючою групою на платформі є спільнота ЛГБТК+.

Прогресивний ЛГБТК+ прапор

Згідно з останнім опитуванням молодих людей віком від 18 до 25 років, третина погоджується, що їхня сексуальність гнучка й мінлива, особливо протягом останніх трьох років.

Нагадаємо, влітку український додаток Obimy обійшов за популярністю Tinder.