Половина Києва має світло, а третина — опалення

Станом на ранок 25 листопада 50% будинків Києва залишаються без електроенергії через аварійні відключення. Про це повідомили у КМВА.

Там розповіли, що водопостачання у столиці вже повністю відновили, але у деяких споживачів все ще може спостерігатись понижений тиск води. Особливо це стосується мешканців верхніх поверхів багатоповерхівок, які поки залишаються без світла. Найближчим часом ситуацію з водою обіцяють стабілізувати. 

Також в місті відновлюється теплопостачання — аварійні бригади працюють в посиленому режимі. 

Що стосується мобільного зв'язку, то робота мереж усіх операторів залежить від електропостачання. І, як тільки енергосистему стабілізують, зв'язок має знову з’явиться в усіх районах Києва.

Крім того, мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у третину будинків Києва вже подали опалення. А світло усім мешканцям столиці обіцяють повернути протягом дня, проте вмикатимуть його тільки на три години.

"Половина споживачів поки без електроенергії. Протягом дня енергетики планують підключати електрику для всіх споживачів почергово — на 3 години", — додав мер.

Нагадаємо, напередодні у ДТЕК повідомили, що у київських будинках світло вмикатимуть на 2-3 години, поки не стабілізують постачання електроенергії у столицю. 

Коли немає води: мапа бюветів Києва