Поліцейська вівчарка Кейт стала однією з кращих службових собак України

У Києві відбулась церемонія нагородження кінологів в рамках проєкту "Собаки-герої". Вівчарка Кейт, яка працює зі столичним поліцейським, отримала відзнаку й стала однією з кращих службових собак України.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Києва.

Поліцейська вівчарка Кейт з Києва отримала нагороду "Собака-герой"Бельгійська вівчарка породи Малінуа по кличці Кейт разом із капітаном поліції Віталієм Литвином служать у столичному главку.

Поліцейська вівчарка Кейт з Києва отримала нагороду "Собака-герой"З початку повномасштабного вторгнення вони працювали на київському залізничному вокзалі, в пунктах психологічної допомоги для дітей, виїжджали на обшуки й брали участь у розмінуванні.

Поліцейська вівчарка Кейт з Києва стала однією з кращих службових собак України

"У 2023 році у складі вибухотехнічних підрозділів Національної поліції України перебували на територіях Херсонської області, де приймали участь у роботах з розмінування деокупованих територій", — йдеться у дописі.

Поліцейська вівчарка Кейт з Києва стала однією з кращих службових собак УкраїниІнші собаки, які затримували правопорушників, шукали вибухонебезпечні предмети, охороняли іноземні делегації, також отримали почесні нагороди.

Раніше ми писали, що Пес Карбон з Києва потрапив до книги рекордів України.

У Києві відкрили кінологічний центр для службових собак "Укрзалізниці": фото