Похолодання на Київщині: аварійні та комунальні служби перевели в посилений режим

Роботу 38 аварійних бригад та оперативного персоналу комунального підприємства “Київтеплоенерго” перевели в посилений режим у зв’язку з похолоданням.

Про це поінформували на Офіційному порталі Києва. Роботу 38 аварійних бригад та оперативного персоналу комунального підприємства “Київтеплоенерго” перевели в посилений режим у зв’язку з похолоданнямЗа прогнозами синоптиків, уже з 6 січня до Києва йде суттєве похолодання, а на початку наступного тижня температура впаде до -13… -18 градусів Цельсія. 

Як повідомляє підприємство, вся спецтехніка пройшла додатковий огляд і готова до роботи в умовах низьких температур. 

У разі виявлення пошкоджень аварійники будуть готові оперативно розпочати ремонтні роботи та відновити подачу теплоносія в максимально стислі терміни.

У посилений режим чергування також переведено оперативний персонал теплоелектроцентралей, котелень і диспетчерів, щоб максимально швидко реагувати на виникнення можливих аварійних ситуацій.Роботу 38 аварійних бригад та оперативного персоналу комунального підприємства “Київтеплоенерго” перевели в посилений режим у зв’язку з похолоданнямОбладнання теплоджерел столиці також пройшло додаткову перевірку для роботи в умовах підвищених навантажень.

Наразі згідно із затвердженим графіком відбуватиметься поступове збільшення температури теплоносія від київських ТЕЦ та задіяних в опалювальному сезоні котелень, щоб забезпечити комфортну температуру у квартирах киян.

Раніше “Наш Київ” повідомляв, якою буде погода на вихідні 6-7 січня

Як економити на опаленні та що робити, якщо воно зникне — поради Мінрегіон