Похмуро та майже без опадів: якою буде погода у Києві 19-25 грудня

Практично весь тиждень мине без сонця, навпаки, небо над столицею затягнеться хмарами. Сильних морозів синоптики не обіцяють, опадів теж. 

Згідно з прогнозом порталу Sinoptik, у понеділок 19 грудня у Києві ранкові хмари швидко зникнуть. Починаючи з середини дня погода буде ясною та без опадів. Вночі термометр показуватиме -11 градусів, а вдень -5 градусів. 

У вівторок хмарна погода протримається увесь день. Опадів також не очікується. Вночі обіцяють -5 градусів, вдень температура буде +1 градус. 

З ранку до самого вечора середи небо буде теж вкрите хмарами. Але морози в цей день відступлять: вночі прогнозують +1 градус, вдень +3 градуси.Погода в Києві на 19-25 грудня

У четвер сонце знову не з'являтиметься з-за хмар. Протягом дня триматиметься похмура й суха погода. Вночі буде легкий мороз, температура повітря очікується -1 градус, а вдень +3 градуси. 

П'ятниця особливих змін не принесе. Сонце рідко з'являтиметься з-за хмар. Без опадів. Вночі +1 градус, вдень +3 градуси. 

у суботу хмарна погода протримається у Києві увесь день, протягом якого очікуються перші за тиждень опади — йтиме дрібний дощ. Вночі синоптики обіцяють +2 градуси, а вдень +5 градусів. 

Протягом неділі сонце знову заховається за хмарами. Останній день тижня мине без опадів. Вдень +2 градуси, вночі +4.

Нагадуємо, з настанням холодів життя безпритульних тварин стає в рази складнішим. Шукати їжу все важче, з’являються додаткові ризики зневоднення та обмороження. Без людської допомоги шанси вижити мінімальні: як допомогти їм пережити зиму.

Як економити на опаленні та що робити, якщо воно зникне — поради Мінрегіон