Погода у Києві на 16 січня
Фото: unsplash.com

Погода у Києві в понеділок, 16 січня, буде хмарною та прохолодною протягом усього дня. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Вночі у столиці спостерігався незначний мороз, а вранці вставилася температура близько нуля. Протягом дня стовпчик термометра у столиці буде повільно зростати — синоптики обіцяють від +1 до +3 градусів. По Київській області температура коливатиметься між -2 та +3 градусами.

Істотних опадів у Києві 16 січня не обіцяють, проте місцями все ж можливий слабкий сніг. Протягом дня зберігатиметься висока вологість повітря, а на дорогах подекуди може бути ожеледиця. Вітер буде південно-східним, швидкістю 7-12 м/с.

Погода у Києві на 16 січня

За даними КМДА, станом на восьму ранку рівень забрудненості повітря у Києві — дуже низький. Радіаційний фон по всьому місту — також у межах норми. Загальний індекс якості повітря на усіх стаціонарних пунктах моніторингу у столиці не перевищує позначки 17 одиниць зі 100 (дуже низький рівень забрудненості).

Зазначимо, що на цьому тижні у столиці очікується потепління, а температура подекуди сягатиме +10 градусів. Проте разом із теплою погодою прийдуть і дощі — вони триватимуть більшу частину тижня.

Екстрені відключення у Києві продовжуються: яка ситуація в енергосистемі