Прогноз погоди у Києві на 16-22 січня

Протягом наступного тижня, з 16 по 22 січня, у Києві триматиметься доволі тепла, як для січня, погода з незначними опадами. Про це свідчить прогноз Укргідрометцентру.

Початок тижня буде хмарним, але ще без істотних опадів — у понеділок температура протягом дня коливатиметься від +1 до +3 градусів. Вже у вівторок дещо потеплішає — від +5 до +7 градусів. Вночі місцями можливий невеликий дощ з мокрим снігом, а вдень дощ може продовжитись. 

В середу потепління продовжиться, і температура вже сягатиме +8…+10 градусів вдень. Протягом доби також може дощити.

У четвер та п'ятницю денна температура трохи знизиться до +6…+8, проте нарешті з'явиться сонце. В ці дні буде хмарно з проясненнями. Також прогнозують дощ, який посилиться у п'ятницю. 

На вихідних, за даними порталу Sinoptik.ua, у Києві продовжиться зниження температури. У суботу денна температура коливатиметься в межах +1... +4 градусів, протягом усього дня буде хмарно, проте без опадів. Неділя буде ще прохолоднішою — від -1 до -3 градусів вдень. Опадів також не прогнозують, а інколи з-за хмар з'являтиметься сонце.

Нагадаємо, у київському парку Шевченка відкрили "юрту незламності" — незвичайний пункт обігріву у вигляді казахської юрти, де можна зігрітися та підзарядити гаджети. Це вже друга така юрта, збудована в Україні за підтримки казахської діаспори. Першу відкрили у Бучі близька тижня тому.

На Оболоні замість будівництва ТРЦ облаштують сквер