Подружжя зі Швеції хочуть викупити права на трек Last Christmas та заборонити її

Шведська пара, Томас та Ханна Мазетті, настільки ненавидить пісню "Last Christmas" від Wham!, що збирає гроші на купівлю авторських прав треку, щоб заборонити випускати її в етері радіостанцій.

Подружжя зі Швеції хочуть викупити права на трек Last Christmas та заборонити їїЯк пише Dailymail, Ханна "зненавиділа" пісню 13 років тому, коли працювала в кафе, в Оксфорді. Цю композицію, яка вже стала класикою різдвяних пісень, завжди ставив на повтор її начальник. Бувало, що "Last Christmas" звучала понад 100 разів за зміну. 

У 2021 році пара порадилася з друзями та вирішила розпочати збір коштів, щоб ця різдвяна композиція більше ніколи не звучала. 

Права на пісню належать компанії Warner Chappell Music UK, вони коштують приблизно 20 мільйонів фунтів стерлінгів. Наразі пара зібрала 60 тис.

Пісня "Last Christmas" була написана у 1984 році Джорджем Майклом, який був учасником дуету Wham! У 2020 році сингл посів 1 місце у хіт-параді Великої Британії. На Youtube-каналі кліп на цю пісню зібрав 767 млн переглядів.

Раніше ми писали, що у Нью-Йорку пройшов великий концерт "Notes from Ukraine", присвячений 100-річчю від дня американської прем’єри "Щедрика" композитора Миколи Леонтовича.

Род Стюар дав великий концерт на підтримку України