По Одесі завдали черговий ракетний удар: що відомо
Фото: usionline.com

Увечері суботи, 30 квітня, російські окупанти знову атакували Одесу. Місцеві мешканці повідомили про три вибухи у місті. За їхніми словами, повітряна тривога спрацювала на хвилину пізніше.

Одеська міська рада з посиланням на Оперативне командування "Південь" підтвердила ракетний удар по місту. Ворог поцілив у злітно-посадкову смугу Одеського аеропорту. Її подальше використання — неможливе. Про ступінь руйнування злітно-посадкової смуги або постраждалих внаслідок атаки поки не повідомляють. 

"Пам'ятайте, що поширення інформації про бойові дії підлягає узгодженню із військовим командуванням та має часові обмеження", — нагадали у міськраді.

Нагадаємо, вдень 23 квітня по Одесі був завданий ракетний удар. Окупанти випустили по місту кілька ракет з літаків ТУ-95, що знаходились в акваторії Каспійського моря. Українська ППО змогла знищити дві ворожі крилаті ракети, проте чотири інші влучили у військовий об'єкт та житловий будинок. Внаслідок обстрілів Одеси загинули восьмеро людей. Серед них — мати з тримісячною дитиною.

Спротив російській окупації, день 66