Як підвісити квитки на сеанси у кінотеатрах Планети Кіно
Фото: Freepik

У закладах мережі "Планета Кіно" запускають послугу підвішених квитків, коли будь-хто охочий може придбати та оплатити квитки на сеанс для іншого. Таким чином мережа хоче дати можливість людям, які постраждали через війну, відвідати сеанс безкоштовно та відпочити. 

Про це написали у Telegram-каналі "На Планеті Кіно"

"У нинішніх реаліях нам вигідніше зачинитись до перемоги, аніж працювати. Однак, заради двох речей ми тримаємо наші двері відкритими: нашої місії та наших гостей. (...)Війна знищує усе, чого їй вдається дотягнутись. Знищує дім, звичне життя та можливість радіти простим речам. Та у наших силах боротися з її наслідками і стояти до кінця, допомагаючи один одному. "Планета Кіно" продовжує виконувати свою місію, але разом з вашою допомогою ми можемо зробити набагато більше", — зазначили у компанії. 

Тож відтепер у кінотеатрах "Планети Кіно" можна придбати будь-яку кількість квитків та оплатити їх онлайн, аби людина, яка покинула свій дім через війну, могла прийти та відвідати сеанс безкоштовно. 

Як це працює? 

"Підвісити" квитки на сеанс для іншого можна за посиланням. Після онлайн-оплати на електронну пошту приходить лист з подякою. Далі компанія трансформує квиток у промокод, що стане перепусткою на будь-який сеанс. Тобто людина зможе прийти у кінотеатр, обрати фільм, взяти на касі квиток, а під час оплати пред'явити довідку ВПО або паспорт із пропискою та підтвердити свій статус внутрішньо переміщеної особи, аби відвідати сеанс безкоштовно. 

Усі квитки коштуватимуть 150 гривень, незалежно від фільму або часу. Підвішені квитки поширюватимуться на усі сеанси в технологіях CINETECH+, IMAX та 4DX і діятимуть з 29 червня до 31 серпня. Про наявну кількість квитків щодня інформуватимуть у Telegram-каналі компанії. 

У війни багато непередбачуваності. СЕО “Планети кіно” та Multiplex — про роботу кінотеатрів та майбутні прем’єри