Під час ракетного обстрілу Києва пошкодили будівлю мистецької академії: фото

Під час ранкового обстрілу Києва 25 березня зруйнували частину будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука.

Про це розповіли на сторінці Міністерства культури та інформаційної політики України.Під час ранкового обстрілу Києва 25 березня зруйнували частину будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла БойчукаВнаслідок падіння уламків ракети, руйнувань зазнала центральна частина корпусу. Академії. 

Зокрема, вщент зруйновані спортивна зала, конгрес-хол та виставковий центр. Також суттєвих пошкоджень зазнали приміщення кафедр та авдиторії закладу.  Під час ранкового обстрілу Києва 25 березня зруйнували частину будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла БойчукаНа місці працюють правоохоронні органи та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Під час ранкового обстрілу Києва 25 березня зруйнували частину будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла БойчукаЗа попередньою інформацією, загиблих немає, травмована завідувачка лабораторії Академії — зараз їй надають медичну допомогу. 

У найкоротший термін планують оцінити масштаби руйнувань та провести заходи з протиаварійних робіт на об’єкті.Під час ранкового обстрілу Києва 25 березня зруйнували частину будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука“Наш Київ” вже писав, як змінився рух транспорту в Києві після ракетного обстрілу 25 березня. 

Ракетний обстріл 22 березня: скільки людей ховалось у столичній підземці під час повітряної тривоги