У Києві пролунали вибухи: що відомо про ракетну атаку 25 березня

25 березня у Києві пролунали вибухи. 

За повідомленням Київської міської військової адміністрації, у столиці спрацювала протиповітряна оборона. 

За попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксували падіння уламків в Печерському районі.

Пошкодили житловий будинок — оперативні служби слідують на місце події.

Киян закликають перебувати в укриттях до відбою повітряної тривоги.

upd 10:54 За інформацією Київської міської військової адміністрації, внаслідок ракетної атаки пошкожено багатоповерховий будинок в Печерському районі.

Також, попередньо, зафіксували падіння уламків в Солом’янському та Дніпровському районах. Оперативні служби слідують на місця.

Дані щодо руйнувань та потерпілих уточнюються.

upd 11:00 У Голосіївському районі Києва в лісосмузі виявили уламки ракети. Попередньо, інформація щодо потерпілих та руйнування не надходила. Дані уточнюються.

Водночас, у Дарницькому районі після ракетного обстрілу уламком пошкоджено приватний будинок у мікрорайоні Осокорки без подальшого загоряння. 25 березня у Києві пролунали вибухиЕкстрені служби працюють на місці. Постраждалі попередньо відсутні.

upd 11:07 У Печерському районі внаслідок падіння уламків ракети руйнування в нежитловій триповерховій будівлі.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Екстрені служби працюють на місці. Наразі виявили одну постраждалу. Їй медики надали допомогу на місці.

upd 11:17 Через падіння уламків, на вулиці Михайла Бойчука рух транспорту ускладнений в обох напрямках.Через падіння уламків, на вулиці Михайла Бойчука рух транспорту ускладнений в обох напрямках
Мер столиці повідомляє, що наразі вже двоє постраждалих у Печерському районі. Одній жінці надали допомогу на місці. Другу — медики госпіталізували.

upd 11:24 Кількість постраждалих внаслідок обстрілу збільшилась до 4. Двом жінкам медики надали допомогу на місці. Двох, в тому числі 16-річну дівчину, госпіталізували.Кількість постраждалих внаслідок обстрілу збільшилась до 4upd 11:34 росіяни запустили дві балістичні ракети з території тимчасово окупованого Криму. Обидві ворожі ракети знищили сили протиповітряної оборони. Тип зброї встановлюється. 

Інформація щодо кількості потерпілих внаслідок обстрілу з'ясовується.

upd 12:07 Наразі відомо про 5 постраждалих, із них двоє — в лікарні. Рятувальники розбирають завали зруйнованої триповерхової будівлі, що була одним з приміщень (спортивного призначення) державного навчального закладу.

За інформацією ДСНС, під завалами ще можуть бути люди.

У будівлі однієї зі шкіл розгорнули штаб допомоги Червоного Хреста.

upd 14:30 Кількість постраждалих у Печерському районі столиці зросла до 9 осіб, двох із них госпіталізували. Аварійно-рятувальні роботи тривають

upd 14:54 Мер столиці повідомляє про 10 постраждалих внаслідок ракетного обстрілу. 

Наразі в лікарні залишається одна постраждала, другу — 16-річну дівчину, вже виписали. Іншим постраждалим медики надали допомогу на місці. 

“Наш Київ” вже писав, що у ніч на 22 березня росія здійснила наймасованішу ракетну атаку по енергетичній інфраструктурі України — під час повітряної тривоги на станціях київського метрополітену укривалися понад 35 тисяч людей.

Під час ранкової ракетної атаки на Київ пошкоджено склад Rozetka: фото