Чат-бот Ostap: новий сервіс для пошуку квитків на театральні вистави у Києві

Для киян та гостей столиці запустили театральний чат-бот Ostap, який допоможе знайти квитки на вистави у театрах Києва. Авторка проєкту — Катерина Кирсенко.

Бот "Остап" сповіщатиме підписників про появу нових дат обраного спектаклю, кількість вільних місць та ціни на квитки. Наразі доступне слідкування за виставами у театрі ім. Франка, Молодому театрі та на Подолі.

Чат-бот Ostap: новий сервіс для пошуку квитків на театральні вистави у Києві

Як користуватися театральним чат-ботом Ostap:

Спочатку ви обираєте театр, в який плануєте сходити, далі знаходите зі списку виставу та натискаєте на неї, щоб перевірити дату та наявні місця. Якщо вільних квитків немає — поряд відображатиметься червона кулька, якщо є — зелена.

Чат-бот Ostap: новий сервіс для пошуку квитків на театральні вистави у КиєвіРозробники обіцяють з часом додати у пошук інші театри Києва, а також Львова, Харкова, Дніпра, Чернівців, Івано-Франківська, Одеси й Вінниці.

Раніше ми писали, що Музичний театр на Подолі планують перейменувати. Офіційно заклад називається "Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва". Представники театру кажуть, що назва давно не відповідає репертуару. 

Чому "розлітаються" квитки на київські вистави. Пояснення театралів