Ліміт на зняття готівки

Державний "Ощадбанк" скасував додаткові ліміти на зняття готівки у своїх банкоматах для карток усіх банків. Про це повідомляє пресслужба фінустанови.

"Для тих громадян, хто бажає зняти готівку, є добра новина: відтепер ви можете зробити це у будь-якому банкоматі "Ощаду" без обмежень. І не важливо — з картки "Ощаду" або ж з будь-якої іншої картки. Відтепер у наших банкоматах немає чужих карток", — кажуть в "Ощадбанку".

Цей крок дозволить клієнтам будь-яких банків знімати готівку у банкоматній мережі "Ощаду" в обсязі 50 тисяч гривень з однієї картки на добу.

У іншому державному банку, "ПриватБанку", повідомили, що підвищили ліміти на зняття готівки у своїй мережі банкоматів до 20 тисяч грн за одну операцію. Знову знімати гроші можна буде вже за три години. 

У "Приваті" зазначили, що їхня мережа банкоматів є найбільшою в Україні. Зараз вона налічує понад 5 000 банкоматів у всіх регіонах країни.

Нагадаємо, Нацбанк створив перелік з 760 відділень банків, які працюватимуть навіть в умовах тривалих відключень світла.

Нацбанк спрогнозував, коли в Україні почне зростати заробітна плата