Банки Україна

Національний банк України створив перелік з 760 відділень банків, які працюватимуть та надаватимуть фінансові послуги навіть в умовах тривалих відключень світла.

Через постійні російські атаки НБУ разом із системно важливими банками впроваджує план заходів для безперервної роботи банківської системи у випадку надзвичайних ситуацій. Один з пунктів цього плану — створення мережі чергових відділень, що охоплює Київ та ще 275 населених пунктів у 22 областях України.

Ці відділення вже забезпечуються усім необхідним обладнанням та каналами зв’язку для безперервної роботи за відсутності електрики. Подивитися їхній перелік можна на інтерактивній карті або ж у PDF-файлі.

Також безперебійно працюватимуть контактні центри Нацбанку та системно важливих банків, через які можна дізнатися про наявність, місце розташування і графік роботи критично важливих відділень у своєму місті.

Нагадаємо, на початку листопада Нацбанк пом'якшив низку валютних обмежень. Зокрема, пом’якшення стосуються волонтерів, благодійних фондів, але деякі з них також розповсюджуються й на фізичних осіб.

На день народження Monobank відкрив збір для ЗСУ з призами для донаторів