Оголошено набір на школу політичної участі для дівчат з інвалідністю: як долучитися

Громадська організація Fight For Right оголосила набір на осінню офлайн-школу політичної участі для дівчат з інвалідністю "ЛІДЕРКА-тінейджерка".

"Якщо хочеш відстоювати свої права, стати впевненішою у словах і діях, а також навчитися захищати від дискримінації себе й інших — тоді нам потрібна саме ти", — зазначають організатори.

У програмі можуть взяти участь дівчата 13-15 років із будь-якою інвалідністю. Для цього необхідно заповнити форму за посиланням.

Загалом програма розрахована на 2 роки, під час яких відбудуться:

  • офлайн-школа;
  • серія онлайн-тренінгів;
  • літній табір;
  • менторство успішних жінок з інвалідністю.

Fight For Right оголосила набір на осінню офлайн-школу політичної участі для дівчат з інвалідністю "ЛІДЕРКА-тінейджерка": хто та як може взяти участь
Перша частина програми — офлайн-школа — проходитиме з 3 по 6 листопада у Львові. Туди можна і треба приїжджати з супроводжуючими, для яких буде організована окрема програма.

Лекції для дівчат супроводжуватимуться жестовим перекладом та звукозаписом. Участь повністю безкоштовна. Крім того, організатори покривають витрати на дорогу, проживання та харчування.

Проєкт спрямований на допомогу підліткам у професійному рості. Дівчат з інвалідністю готуватимуть до активної громадської участі, аби в майбутньому вони могли долучитися до відбудови України й мали для цього базу.

Випускниці школи зможуть стажуватись в органах державної влади або у великих компаніях, що відповідають їх досвіду, — обіцяють в організації.

Нагадаємо, раніше в Києві відкрили водійські курси для жінок, які опинилися в скруті через війну.