Агенція Ogilvy Health створила серію зображень

Американська агенція Ogilvy Health створила серію зображень із закликом допомогти тваринам, які опинилися на вулиці через війну в Україні. 

На ілюстраціях розмістили руку людини, протягнуту собаці як єдиний шанс вижити в умовах зруйнованого міста. Так автори намагалися передати ідею про те, що будь-хто може допомогти домашнім тваринам, які втратили домівку і господарів в результаті бойових дій.

Коли люди тікають з України від війни, вони не просто залишають свій дім, а й у багатьох випадках змушені залишати чотирилапих членів родини. З моменту початку війни в лютому в Україні 1,2 мільйона собак втратили свій дім. Люди в усьому світі хочуть простягнути їм руку та допомогти. 

Ogilvy Health

При створенні проєкту агенція ретельно відбирала фонові зображення зруйнованих українських міст та продумувала ідею, щоб показати "як кожен може допомогти з будь-якої точки планети". 

Допомогти тваринам можна перейшовши за посиланням. Наразі благодійна організація планує розглянути пропозиції та веде переговори з онлайн-платформами, щоб опублікувати решту таких ілюстрацій.

Нагадуємо, що зоозахисники з UAnimals оголосили про створення "Штабу хвостатих волонтерів" для допомоги тваринам під час війни. Штаб має об'єднати власників зіркових тварин, щоб вони поширювали важливі гуманістичні меседжі та збирали кошти для порятунку інших тварин.

UAnimals проведуть Віртуальний марш для порятунку реальних тварин