Нова пошта в Литві запустила послугу кур'єра: як відправити посилку

Nova Post запустила у Литві нову послугу — відтепер українці можуть викликати кур'єра "Нової пошти" на адресу та відправити документи та посилки до 30 кг в Україну, не виходячи з дому. 

Відправляти посилки стане зручніше, адже кур'єра можна викликати на будь-яку адресу по всій території Литві, навіть там, де ще немає відділень Nova Post. Зазначається, що послуга платна — необхідно доплатити додатково до вартості доставки в Україну ще 3,5 євро.

Як викликати кур'єра Nova Post в Литві:

  • Заповнити заявку на виклик кур'єра. Це можна зробити на сайті Nova Post, у мобільному додатку або в бізнес-кабінеті;
  • У заявці потрібно обов'язково заповнити вміст відправлення, оголошену або ринкову вартість кожної речі, щоб у разі невідповідності митна служба не нарахувала додаткові митні платежі отримувачу;
  • Сплатити замовлення онлайн;
  • Отримати на електронну пошту підтвердження заявки та час прибуття кур’єра;
  • Самостійно підготувати та запакувати речі у коробку;
  • Передати кур'єру відправлення.

До 13 серпня діє акція — кожен, хто замовить кур’єра на адресу, отримує знижку -30% на доставку із Литви в Україну у відділення, поштомат або на адресу. Представники поштового перевізника визначили речі, які не можна пересилати, деталі — за посиланням.

Раніше  ми писали, що "Нова пошта" збирається відкрити нові пункти приймання та видачі оплачених посилок у магазинах, кав'ярнях, аптека тощо. Наразі компанія шукає партнерів для розширення. 

"Нова пошта" в Чехії запустила послугу кур'єра: як відправити посилку з адреси