"Нова пошта" почала працювати з ООН, щоб допомогти потерпілим від війни українцям

"Нова пошта" долучилася до Всесвітньої продовольчої програми ОНН (WFP). В рамках цієї програми компанія отримує продукти харчування з країн Європи, формує з них продуктові набори та доставляє їх до населених пунктів згідно з баченням ООН, насамперед – до гарячих точок України.

Про це повідомляють у прес-службі "Нової пошти".

За статистикою, вже понад 10 мільйонів наших громадян були вимушені покинути свій дім, сотні тисяч - все ще залишаються у небезпечних містах і в умовах близьких до гуманітарної катастрофи, і ми не можемо бути осторонь. Ще на початку війни ми почали перевозити гуманітарну допомогу по країні та з-за кордону. Зараз приєднуємся до програми ООН. Ми робимо все можливе, щоб хоча б трохи полегшити життя українцям, які найбільше постраждали від війни.

ООН формує список пріоритетних міст та селищ, зосереджуючись на місцях бойових дій та регіонах, яким загрожує гуманітарна катастрофа. За тиждень співпраці у рамках програми ОНН (WFP) "Нова пошта" підготувала та доставила близько 25 тисяч продуктових наборів до Чернігівської, Дніпропетровської та Донецької областей. До кінця місяця компанія планує доставити набори до Харківської та Дніпропетровської областей.

Також компанія перевезла до тимчасових переселенців більше 420 тон побутових товарів від УВБК ООН. 

Спротив російській окупації, день 50