Netflix випустив тизер документалки про Pornhub: відео
Кадр із фільму "Money Shot: історія Pornhub"

Netflix презентував тизер майбутньої документалки про один із найвідвідуваніших сайтів у світі. Стрічка "Money Shot: історія Pornhub" вийде на стрімінговій платформі 15 березня.

Як і було анонсовано раніше, у фільмі покажуть інтерв'ю із секс-працівниками, активістами та колишніми співробітниками порногіганта.

Творці "Money Shot" взяли за мету всебічно показати індустрію — плюси та мінуси, зіткнення поглядів тих, хто заробляє на порно та тих, хто бореться проти розповсюдження подібних матеріалів.

Зокрема, фільм розповість, як Pornhub докорінно змінив розваги для дорослих, перетворивши порнографію на багатомільярдну індустрію. Не залишили поза увагою і скандал, пов'язаний з торгівлею людьми з метою сексуальної експлуатації.

"Цей документальний фільм змушує нас задуматися, що означає сексуальність і згода, коли інтернет-платформи з мільярдними оборотами процвітають за рахунок контенту користувача. Хто має і хто повинен мати владу за цих умов", — наголосила режисерка та продюсерка стрічки Сюзанна Хіллінгер.

Нагадаємо, раніше ми писали, що найчастіше дивилися українці на Pornhab у 2022 році.