Олександр Слобоженко розважається за кордоном під час війни: відео

Київський мільйонер Олександр Слобоженко неодноразово відпочивав із друзями на курортах Європи під час війни та загальної мобілізації. 

Про це стало відомо після розслідування журналістів "Української правди".

У серпні 2022 року Слобоженко опублікував фотографію на курорті в Альпах біля гелікоптера, а також за кермом суперкару. Під час запеклих боїв на фронті він розважався з друзями, а під фото додав "Якщо коротко описати нашу поїздку: є що згадати — нема чого дітям розповісти". В грудні 2022 року він поїхав до Лондона.

мільйонер з Києва Олександр Слобоженко розважався за кордоном під час війни

В листопаді мільйонер полетів на Мальту, а в червні 2023 року бізнесмен поділився світлинами з відпустки на півдні Європи. 5 квітня 2024 року блогер виклав відео, де він проводить "нічний променад" за кермом Chevrolet Corvette на Кіпрі.

Мільйонер з Києва Олександр Слобоженко розважався за кордоном під час війни Журналіст Михайло Ткач зазначив, що підставою для виїзду Слобоженка за кордон стала непридатність до військової служби. Лікарі визначили, що в нього "серйозні проблеми зі здоров'ям". Проте багатій постійно демонструє гонки на авто, спортивні досягнення та стрибки у воду.

Мільйонер з Києва Олександр Слобоженко розважався за кордоном під час війни Також "непридатними до служби" виявились і друзі киянина — Вадим Герасименко, Артур Бершадський, Роман Дзюбенко, Ростислав Потапенко. Деякі з них перетинали кордон як волонтери, інші завдяки листам від ГУР. 

Редакція "УП" попросила Олександра Слобоженка прокоментувати розслідування, проте відповіді не отримала.

Раніше ми писали, що столичні лікарі продавали підробні довідки чоловікам призовного віку про непридатність до військової служби. 

"Тільки для постояльців": у Києві жінку не пустили в укриття готелю Radisson Blu Hotel