НБУ ліквідував IBOX BANK: як поповнити картку Монобанк через термінали

Нацбанк відкликав ліцензію та ліквідував IBOX BANK. Поповнити картки через термінали тимчасово неможливо. 

"Відповідне рішення ухвалене 7 березня у зв’язку із систематичними порушеннями вимог законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення", — йдеться у звіті НБУ.

Зазначається, що закриття банку не вплине на стабільність банківського сектору України, оскільки частка від активів становила 0,1%. Протягом останніх років на банк декілька разів накладали штрафи, надавали письмове застереження та забороняли деякі види операцій.

Користувачі віртуального банку Monobank поповнювали картки саме через термінали IBOX. Співзасновник банку Олег Гороховський повідомив, що відтепер мережі терміналів IBOX тимчасово не прийматимуть поповнення. Користувачів просять використовувати інші канали для поповнення карток готівкою: EasyPay, City24 або у касах банків-партнерів.

 

НБУ ліквідував IBOX BANK: як поповнити картки mono через терміналиРаніше ми писали, що НБУ випустив нову вертикальну банкноту 20 грн.

Нацбанк запустив збір на дрони-розвідники для ЗСУ