Наслідки нічної атаки Київщини: пошкоджено будинки, школу та садочок

Сьогодні вночі, внаслідок атаки росіян безпілотниками низку пошкоджень зафіксували не лише в Києві, а також у громадах регіону.

Як повідомив очільник Київської ОДА Руслан Кравченко, на території області повітряна тривога тривала понад 3 години. Протягом цього часу активно працювала ППО.

Внаслідок атаки в одному з районів пошкоджено інфраструктурний об’єкт. Жертв та постраждалих немає. Усі екстрені служби прибули на місце події.

"Водночас вибуховою хвилею в одному з районів області пошкоджено 8 приватних будинків. Зокрема, вибиті вікна, двері, посічені фасади та покрівлі. Наразі наслідки усуваються. Власникам пошкоджених обʼєктів буде надана вся необхідна допомога", — зазначив посадовець. 

Крім того, в одній із громад вибуховою хвилею пошкоджено приміщення школи, дитячого садочку та селищної ради. В іншій — навчально-реабілітаційний центр. Також виникло загоряння лісової підстилки. Пожежі ліквідовують.

UPD Унаслідок нічної атаки поранення отримали четверо людей. Одну з них госпіталізували з черепно-мозковою травмою і травмами кінцівок. Інші отримали незначні ушкодження.

Також зросла кількість пошкоджених обʼєктів. В одному з районів області від вибухової хвилі постраждало понад 100 приватних будинків та 30 квартир у 7 багатоповерхівках.

Нагадаємо, у ніч на 10 вересня падіння уламків зафіксували у п'ятьох районах Києва. 

Над Київщиною сили ППО збили крилату ракету зі "Стінгеру": фото, відео