Нічна атака дронами на Київ: подробиці про наслідки

У ніч на 10 вересня росіяни здійснили на Київ чергову атаку іранськими безпілотниками. Почавшись о 01:15 годині, повітряна тривога тривала майже 2 години.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації та міський голова Києва Віталій Кличко.

Орієнтовано в 01.30 у Києві та області було чути вибухи від роботи ППО.

Падіння уламків зафіксували у п'ятьох районах міста: Святошинському, Соломʼянському, Шевченківському, Подільському та Дарницькому. На місці працювали всі екстрені служби.

Наслідки повітряної атаки на Київ

Так, у Святошинському районі уламки впали в районі парку Совки, сталося загоряння. Інформації щодо постраждалих не надходило.

Водночас у Соломʼянському районі Києва уламки впали на проїжджій частині, а у Подільському районі — на відкриту місцевість, де пошкодили авто й вантажівку. 

Також у Шевченківському районі Києва уламки влучили у квартиру багатоповерхівки. Господарі самостійно загасили вогонь, попередньо, ніхто не травмувався.

У Дарницькому районі уламки впали на нежитлове приміщення. Попередньо, постраждалих немає. Інформацію щодо руйнувань уточнюють, повідомили в КМВА.

Чи є постраждалі 

Унаслідок нічної атаки постраждала одна людина у Подільському районі Києва. У неї виникла гостра реакція на стрес. Медики надали їй допомогу на місці.

Робота ППО

Зокрема, силам ППО вдалося знищити 26 "Шахедів" із 33, запущених у напрямку Київщини, повідомили у Повітряних силах ЗСУ. 

Нагадаємо, попередня атака росії на Київ трапилася у ніч на середу, 6 вересня. Тоді вона була комбінованою: з літаків стратегічної авіації Ту-95МС росіяни випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Одночасно по місту були запущені балістичні ракети. 

Двоє чоловіків, які загинули вночі у Києві, не були співробітниками "Ашану"