На вокзалі у Києві транслюватимуть поезію полеглих українських воїнів
Фото - скриншот з відео Укрзалізниці

29 серпня на вокзалі у Києві транслюватимуть поезію полеглих українських воїнів до Дня пам'яті захисників України, які полягли, захищаючи нашу свободу. Про це повідомляє Укрзалізниця. Вірші звучатимуть протягом всього дня щогодини. 

"Цей день — нагадування про ціну, яку платить наш народ за те, щоб лишатись вільним та незалежним від росії, за право самостійно обирати власний шлях. І привід — продовжувати боротьбу, щоби ці жертви не були марними", — прокоментували представники перевізника. 

На вокзалі у Києві транслюватимуть поезію полеглих українських воїнів

Кияни та гості столиці почують поезію Максима "Далі" Кривцова, Юрія Руфа, Гліба Бабіча, Артема Довгополого, Олександра Гошилика та Іллі Чернілевського. Вірші озвучили голосами Павла Вишебаби, Тетяни Власової, Марини Круть, Соні Сотник, Миколи Сєрги, Сергія Харчука, Соломії Вітвіцької та Іллі Яреми. Вірші також звучатимуть на вокзалах Харкові, Львові, Дніпрі та Одесі. 

"Кожен з них робив і ще міг би зробити незліченно більше, збагатити нашу культуру — проте сторінки їх життів назавжди лишаться недописаними. Приходьте. Слухайте. Вшановуйте памʼять всіх полеглих українських захисників — разом з нами та всією країною", — наголосили в Укрзалізниці. 

Старий сайт Укрзалізниці припинить продажі квитків: що відомо