На Центральному вокзалі Києва з'явиться книгарня та відділення банку

У Києві на Центральному залізничному вокзалі відкриється книгарня та мінівідділення банку. Площі під оренду Укрзалізниця виставить на аукціон.

Про це заявили у пресслужбі компанії.

На Центральному вокзалі Києва з'явиться книгарня та відділення банкуЗазначається, що Укрзалізниця після річної паузи відновила аукціони з оренди площ на залізничних вокзалах столиці та інших міст. Це стало можливим після змін у Порядку розпорядження майном акціонерного товариства "Українська залізниця". 

Це допоможе перетворити вокзали країни на сучасні простори, наповнені потрібними пасажирам послугами. Наша мета — щоб на вокзалах з'явилися фудкорти, кав’ярні, книгарні, аптеки, фінансові зони, квіткові крамниці та багато іншого

Перші аукціони з'являться в системі Prozorro. Найближчими тижнями стартують перші торги щодо оренди площі на Центральному вокзалі Києва для розміщення книгарні (102 м²) та банківського мінівідділення (35 м²). Крім того, у планах здати в оренду площу для розміщення обладнання операторів мобільного зв’язку.

Потенційних учасників торгів запрошують ознайомитися з площами, які будуть запропоновані для оренди на головному вокзалі Києва. Презентація місця під книгарню відбудеться 18 жовтня 2024 року об 11:00. Презентація площі для банківського мінівідділення — 21 жовтня 2024 року об 11:00. 

Реєстрація учасників за посиланням.

Раніше "Наш Київ" писав, що у швидкісних поїздах та на екранах вокзалу у Києві з'явились оповіщення жестовою мовою.

Як виглядатиме оновлений McDonald’s біля Центрального вокзалу Києва: фото