На Трухановому острові демонтували кафе, а землю повернули громаді: фото

Київська прокуратура повернула у власність громади землю на Трухановому острові площею 1,1 га. Незаконні кафе та інші споруди, які там знаходились, демонтували.

Про це повідомили представники прокуратури на сторінці у Facebook.

На Трухановому острові демонтували кафе, а землю повернули громаді: фотоВідповідну ділянку звільнили від забудови й привели у придатний для використання стан. На ній розміщувалися самочинно збудовані конструкції площею майже 500 кв. м.

На Трухановому острові демонтували кафе, а землю повернули громаді: фото"Судове рішення перебувало на виконанні в органах виконавчої служби з вересня 2021 року, однак, через активний супротив боржника, провести виконавчі дії у повному обсязі довготривалий час було неможливо", — йдеться у дописі.

На Трухановому острові демонтували кафе, а землю повернули громаді: фотоЩоб прискорити процес, представники окружної прокуратури примусово звільнили ділянку від незаконних нежитлових приміщень й передали землю громаді міста Києва.

Раніше ми писали, що у Дніпровському районі у власність громади повернули дві ділянки на вулиці Микільсько-Слобідській, 7-9, де забудовник планував звести три багатоповерхівки.

Зеленський підписав закон про створення парку-пам'ятки "Межигір'я