На проспекті Володимира Івасюка почали облаштовувати велодоріжки: фото

На проспекті Володимира Івасюка почали облаштовувати велосипедні доріжки. Про це повідомили в групі "Київ — Велосипедне Місто".

На проспекті Володимира Івасюка почали облаштовувати велодоріжки: фотоЗгідно з проєктом, велодоріжки повинні бути двосторонні, шириною у 2 метри, з покриттям з асфальтобетону з обох сторін вулиці. Вони мають гармонійно поєднатися з вже створеними велодоріжками на проспекті Степана Бандери, вулиці Набережно-Рибальській та на Північному мосту.

На проспекті Володимира Івасюка почали облаштовувати велодоріжки: фото"Це поєднання веломережі дасть змогу мешканцям Оболоні дістатися на велосипеді до станції метро "Почайна", парку Муромець та до Труханового острова", — йдеться у дописі.

На проспекті Володимира Івасюка почали облаштовувати велодоріжки: фотоЗгідно з концепцією розвитку велосипедної інфраструктури Києва по проспекту Володимира Івасюка пролягає магістральний велосипедний маршрут №4 "Оболонь-Поділ-Центр", який запроєктовано парною стороною вулиці.

Раніше ми писали, що в межах ремонтних робіт на вулиці Ентузіастів, що простягається уздовж Русанівського каналу, фахівці не зробили відокремлену від тротуару і проїжджої частини велодоріжку.

На восьми вулицях Києва з'являться велодоріжки: де саме