Відновлення будинку

У Дарницькому районі Києва розпочали відновлення ще двох житлових будинків, які сильно постраждали через російські обстріли. Про це повідомили у Дарницькій РДА.

Йдеться про будинки на вулиці Крушельницької, 3А та вулиці Кошиця, 7 на Позняках. Вони були пошкоджені внаслідок потрапляння уламків ворожих ракет.

Роботи з відновлення проводить комунальна будівельна компанія "Житлоінвестбуд-УКБ". У будинках відновлять фасади, встановлять нові вікна замість вибитих, відремонтують пошкоджені квартири та місця загального користування. Також обидва будинки хочуть зробити максимально енергоефективними та сучасними. Завершити відновлювальні роботи планують до початку опалювального сезону.

Загалом в столиці за такою схемою планують відновити щонайменш 11 житлових будинків, які зазнали найбільших руйнувань внаслідок ракетних обстрілів окупантами. Зокрема, тривають роботи в будинку на Оболоні — там постраждали 70% квартир.

Загалом у столиці пошкоджень різного ступеню зазнали понад 640 інфраструктурних об’єктів та житлових будинків.  На відновлювальні роботи на 360 об’єктах з резервного фонду бюджету Києва виділили майже 600 млн грн, а ще 200 млн грн надав Кабмін.

Окупанти обстріляли Запоріжжя ракетами (доповнюється)