На пошкоджених об'єктах Київщини замінять вікна ще на 1 млн доларів

Київщина отримає додаткові кошти на заміну вікон в об'єктах, які були пошкоджені через бойові дії. На це витратять один мільйон доларів. Гроші надасть Майкл Каппоні — засновник Global Empowerment Mission.

Про це повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко у Facebook.

На пошкоджених об'єктах Київщини замінять вікна ще на 1 млн доларівВже вдруге у цьому році Каппоні допомагає області. У травні меценат надав мільйон доларів, на які встановили майже 7 тисяч віконних конструкцій. 

На заміну вікон на Київщині виділили ще 1 млн доларів

Вікна замінили на 430 об'єктах. В Ірпені, Гостомелі, Софійській Борщагівці, в населених пунктах Вишгородського району встановили нові вікна у приватних та багатоквартирних будинках, а також школах, садочках та лікарнях.

Завдяки допомозі міжнародних партнерів економія коштів місцевих, обласних та державного бюджету є неймовірна. Обсяг руйнувань, на жаль, значний, і кошти на відбудови потрібні чималі.

Тільки в Ірпені замінили 2,3 тисячі конструкцій  це найбільше в області. У ЖК "Синергія" фонд Майкла Каппоні допоміг встановити 30% вікон у 9 багатоквартирних будинках.

Раніше ми писали, що в Київській області створили Спостережну раду з питань відбудови, щоб контролювати будівництво об'єктів, які були пошкоджені через російську агресію.

На Київщині встановили близько 4 тисяч вікон у пошкоджених будинках